lördag 30 september 2017

Lördagens spåkort horoskop tarot 30/9-2017

Hej fina du denna sista dagen i September detta år:-)

Korten i dag börjar med att något som ej känts så bra vänder nu till det positiva...det ser ut som dina önskningar går i uppfyllelse som lutar år det ekonomiska hållet samt ditt boende.
Det kommer även ett bra affärs/jobb erbjudande till dig som ger dig den summa pengar du önskar.
Det ser också ut som du går in i en framgångsrik kompanjonskap med någon...jag får även kärleken inblandad i detta med, så kanske du gör som är i en relation, en stor affär med kärestan/kärasten:-)
Kan också betyda att du träffar den rätte nu, för dig som letar efter nytt:-) Hur som helst ser det mycket positivt ut i affärer, pengar och kärlek:-)
Korten avslutar med att dina önskningar kommer att manifesteras inom den närmaste framtiden...fortsätt tålmodigt att tro och försök ej att skynda på. Det inträffar när tiden är rätt.

Önskar dig det bästa:-)

                                                              STINAS TAROTLINJE
                                                              Stina               Didriane

I dag är min Stinas spålinje ej tillgänglig (har besök idag av käre bror och svägerska) men Medium Djurkommunikatören Didriane kan ni nå på 09391147105
Har ni frågor om kärleken, arbetet, ekonomin, boendet, ditt djur, andevärlden eller annat som hör ditt liv till? Då är ni varmt välkomna att ringa Didriane som har öppet med flexibla tider idag.
Kostnad: 16.90 kr/min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar