söndag 1 oktober 2017

Söndagens spåkort horoskop tarot 1/10-2017

Hej på dig fina du denna Söndag!

I dag pratar korten om att det du funderar över, men vet inte hur du ska gå till väga med det...då råder korten dig att söka proffshjälp i det. Du är väg in i en turperiod samt att saker och ting nu börjar röra sig framåt i den riktning du önskar. Positiva förändringar är på gång.
Med stora önskekortet är det nu läge att önska hej vilt allt gott du vill ha in i ditt liv...för chanserna är mycket stora att just dina önskningar kommer att manifesteras. Känslan av att du känner dig lyckligt lottad infinner sig i dig.
Korten avslutar med att du är i slutet på ett kapitel i ditt liv och på väg in i ett nytt...denna övergång kommer på ett lätt och naturligt sätt. Med detta nya kommer också ny kunskap i vissa grenar som du behöver för att gå vidare.

Önskar dig det bästa:-)


                                                           STINAS TAROTLINJE

                                                           Stina                  Didriane

I dag är min spålinje öppen mellan kl 17.00-22.00
Önskar du vägledning i arbetet, ekonomib, boendet, kärleken eller annt som hör ditt till? Då är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium Djurkommunikatör Didriane har flexibelt öppet i dag mellan kl 10.00 till kl 22.00
Önskar du konsultation av Didriane i det som rör dig och ditt? Då är du varmt välkommen att ringa Didriane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar