onsdag 27 september 2017

Onsdagens spåkort horoaskop tarot 27/9-2017

Hej fina du denna Onsdag!

Ja, i dag börjar korten med att passa på att vila när du har chansen.Som egen företagare ser det ut som att du kan få en tillfällig paus i ditt som är inget att oroa sig över...dina frön är väl planterade. Passa på, som sagts ovan, att vila för kommande arbete. Det kan komma mer än du tänkt dig, till och med så mycket att du kan behöva delegera ut jobb...det som kommer, kommer du att ro iland. Du trollar med knäna samt hittar en stund till vila för ny energi.
För dig som anställd kommer mer jobb än vanligt som kan vara svårt att delegera ut till någon annan...men i detta är det viktigt för dig efter dagens slut att hämta ny kraft. Här gäller det att prioritera rätt.
Drömmar du går och bär på ser nu ut att manifesteras med din initiativförmåga... du är redo nu och har all redskap du behöver för att ta steget fullt ut.
Korten avslutar med att skilja på fantasi och verklighet...ibland målas det upp en drömbild av verkligheten... du har kraften att ta tag i det som är viktigt för dig:-)

Önskar dig det bästa:-)

                                                             STINAS TAROTLINJE
                                                             Stina                Didriane

I dag är min Stinas spålinje öppen mellan kl 10.00-15.00
Önskar du vägledning i kärleken, arbetet, ekonomin, boendet eller annat som hör livet till? Då är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium djurkommunikatör Didriane har idag öppet sin linje mellan kl 16.00-22.00
Har du frågor om din situation du är i, om dina djur, spöken, nära och kära från andra sidan eller annat som hör livet till? Då är du varmt välkommen att ringa Didriane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar