lördag 28 oktober 2017

Lördagens spåkort horoskop tarot 28/10-2017

Hej fina du denna Lördag!

Allt kommer på en gång...det är som om det som kommer till dig nu har väntat länge nog på att få komma till dig, det har lagts på hög i din väntan och nu är högen så stor att det inte får plats något mer... denna spännande hög är din:-) Detta kommer när du minst anar det, vilket kan få dig att bli tvungen att omplanera dina göromål. Önskningarna dina ser ut att gå i uppfyllelse och det som bekymrat dig kommer minska dag för dag.
Korten säger också att du är välsignad med en andlig styrka som du nu kommer få stor användning av genom att ge till andra det du önskar till dig själv.
Korten avslutar med att önskningar du sänt till universum nu är på väg att uppfyllas...fortsätt att tro med öppet hjärta :-)

Önskar dig det bästa:-)

                                                             STINAS TAROTLINJE
                                                              Stina                Didriane

Idag är min Stinas spålinje öppen mellan kl 11.00-14.30
Önskar du vägledning i ditt, kärleken, arbetet, ekonomin, boendet, relationer eller annat? Då är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium Didriane somockså är djurkommunikatör samt healer har i dag öppet med flexibla tider fram till kl 22.00
Önskar du vägledning i det du är i, kärlek, arbete, ekonomi, boende, ditt djurs mående, kontakt med andra sidan eller annat? Då är du varmt välkommen att ringa Didriane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min

                                                     


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar