måndag 2 oktober 2017

Måndagens spåkort horoskop tarot 2/10-2017

Hej fina du denna höstiga Måndag!

I dag börjar korten med att relationer stärks och fördjupas, vänskapliga som nära kära:-) Det ser också  ut som att gamla relationer från förr knyts ihop igen. I det råder korten att ej älta gamla oförrätter...stryk ett streck över det som varit och starta om på nytt med ett oskrivet blad.
Korten pratar också om att du kan ha för mycket arbete på dig nu...försök att delegera ut om du kan eller tacka nej till extra jobb,...risken är att du kan hamna ur balans, vilket kan leda till ohälsa.
För dig som väntar på kärleken ligger det nu förälskelse i luften...och du som söker ny bostad finner det du söker.
Ett par rader upp står det ju att du bör tacka nej till extra uppdrag, men ändå finns det något du behöver ta tag i...något du kanske ej klarar själv, men är viktigt att göra nu. Ring bästa hjälpen till detta uppdrag.
Korten avslutar med att dåliga erfarenheter får dig att fastna...din misstänksamhet på grund av dåliga erfarenheter kan sätta käppar i hjulet för dig. Det som har varit går ej att få ogjort men det som ej varit kan du påverka med de redskap och erfarenheter du fått i din livsutbildning. Lägg rädslorna i bekymmerkorgen och låt universum ta hand om de:-)

Önskar dig det bästa:-)

                                                            STINAS TAROTLINJE
                                                             Stina                Didriane

I dag är min Stinas spålinje öppen mellan kl 10.30-15.00
Önskar du vägledning i arbetet, ekonomin, kärleken, boendet eller annat som hör ditt liv till? Då är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium Djurkommunikatör Didriane har sin linje öppen mellan kl 10.00-15.00
Önskar du hjälp med ditt djur vad den tänker och hur den mår? Önskar du vägledning i din situation? Är du nyfiken på vem den osynlige är som flyttar på dina saker? Eller önskar du ett meddelande från nära och kära från andevärlden? Då är du varmt välkommen att ringa Didriane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar