tisdag 31 oktober 2017

Tisdagens spåkort horoskop tarot 31/10-2017

Hej på dig fina du denna Tisdag!

Bryt rutinerna, gör något oplanerat säger korten idag...genom att gå åt ett annat håll eller göra på ett annat sätt än det vanliga.  Med det ändras dina energier, och du närmar dig dina drömmars mål bara genom att ta ett kliv åt sidan från det vardagliga. Eventuella tankar som att "det gäller inte mig" lägger du i bekymmerkorgen och låter universum ta hand om, för du har kraft och mod att våga ta klivet ut på den okända vägen som du har nosat på då och då:-)
Dom säger också att du ska uppskatta de små tingen i din omgivning...se på det du har och gjort.
Det ligger en resa för dig som får dig att må gott...miljöombyte är ett enkelt sätt att få klarhet i sina tankar. Insikter kommer med denna resa, kort som lång.
Korten säger att du bäst ser ditt liv genom att titta på dig själv och ditt objektivt...se dig som om du var din bästa vän och ge dig själv det råd du skulle ge vännen din med glimten i ögat:-)
Korten avslutar med att rensa bort det som du ej längre behöver. Med det ger du utrymme för det nya.

Önskar dig det bästa:-)

                                                         STINAS TAROTLINJE

I dag är min Stinas spålinje öppen mellan kl 10.00-14.00 samt mellan kl 16.00-22.00 Där emellan kan du chansa:-)
Önskar du bli vägledd i ditt du är i, kärleken, ekonomin, boendet, arbetet eller annat? Då är du välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium Djurkommunikatör Didriane har i dag öppet mellan kl 15.00-22.00
Önskar du vägledning av Didriane i dina frågor mellan himmel och jord, om dina djur, vem som är den osynlige gästen i ditt hem, meddelande från nära och kära från andevärlden? Då är du varmt välkommen att ringa henne på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar