måndag 12 december 2016

Måndagens spåkort horoskop tarot 12/12-2016

Hej på dig fina du denna kalla vintriga dag Måndag!

En riktigt vacker kall vinterdag ...den gnistrande snön ligger kvar på grenarna som hänger tungt neråt...allt är orört än så länge. Några rådjurspår annars orört:-)

Så vidare nu till Dagens kort som säger att ditt hem är din borg...här mår du gott. En ny kärleksfull relation set ut att dyka upp si så där...kan vara redan någon du känner eller vet om. Du som är i relation känner nu blomstrande ny kärlek till din partner. Fast du känner denna kärlek så är det precis som du ändock saknar något i det....det kan vara gamla händelser som gör sig påmind och skapar oro i dig. Det är lika så med pengar...det kommer in extra pengar, men ändå så pratar korten om att pengarna inte riktigt räcker till eller så är det bara rädslor. Korten manar och råder i detta att spara för kommande oförutsedda utgifter. Energierna är på topp och du får nya arbetsuppgifter och nya kolleger som piggar upp än mer:-)
Ärkeängeln Raziel avslutar dagen kort. Raziel säger att varma hälsningar kommer från oss änglar via telepati. Vi talar till dig via dina tankar. Du märker av detta genom att du tänker annorlunda än vanligt:-) Kom ihåg dina tankar, för det är budskap från oss om din närmaste framtid och svar på dina frågor.
Önskar dig det bästa:-)

Min spålinje idag är öppen mellan kl 11.00-14.00
Du som önskar vägledning i ditt är välkommen att ringa mig på 0939 1147106
Kostnad: 15.90 kr/min

Du som vill ha vägledning via mail/messenger kontaktar mig via pm eller mail stina.westerblom@live.se
Kostnad: 300:-







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar