måndag 23 oktober 2017

Måndagens spåkort horoskop tarot 23/10-2017

Hej på dig fina du denna Måndag!

I dag pratar korten om att du har en mycket bra idé som du med framgång kan förverkliga... du har alla verktyg själv i hur du ska gå till väga. Enda hindret kan vara myndigheter av olika slag, men du har förmågan att kunna övertyga de med med vänlighet och din kunskap.
Kanske du varit med om händelser som fått dig att inte vågat ta klivet helt i detta, men nu står alla dörrar på vid gavel ....turen är på din sida nu och du med det kastar alla rädslor för misslyckanden i elden.
Som grädden på moset kommer du in i en drömrelation:-) Är du i relation blomstrar kärleken nu och du som är singel har nu stora möjligheter att finna din tvillingsjäl.
Korten avslutar med att en plötslig handling leder till framgång...typ en uppfinning som du gör för egen del som sen kan leda till en affärsidé:-)

Önskar dig det bästa:-)

                                                            STINAS TAROTLINJE
                                                              Stina                Didriane

I dag är min Stinas spålinje öppen med flexibla tider fram till kl 12.00. Fast tid mellan kl 14.00-22.00
Önskar du vägledning i ditt, kärleken, arbetet, ekonomin, boendet eller annat som berör dig? Då är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium, djurkommunikatör och healer Didriane har idag öppet med flexibla tider fram till 13.00. Därefter fast tid fram till kl 22.00
Didriane kan prata med ditt djur, ge dig svar på alla dina frågor, ge healing på distans, ta bort spöken och få meddelande från andevärlden.
Önskar du kontakt med Didriane är du varmt välkommen att ringa henne på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar