tisdag 24 oktober 2017

Tisdagens spåkort horoskop tarot 24/10-2017

Hej på dig fina du denna Tisdag!

I dag börjar korten med att något/någon behöver extra omsorg och det blir precis så bra som det ursprungliga. Jag får också att det är mannen i familjen som får den förmånen att få tillbringa extra mycket tid med sina kära små familjemedlemmarna idag:-) Korten pratar också om tjafs om pengar...men det löser sig:-)
Du har kraften och modet att verkställa  något som redan finns...och det här kan vara på alla plan.
Som sagt ....du är på väg dit du önskar. Du reser ifrån det som du är klar med mot nya äventyr. Hela tiden pratar korten om att göra dig fri...du är klar och i slutet på en fas...gå vidare säger dom där uppe:-)
Korten avslutar med att det du behöver för att kunna gå vidare kommer till dig...byt ut tankar om "hur" till tillit...för det kommer att lösa sig på vägen:-)


                                                     
                                                              STINAS TAROTLINJE
                                                              Stina                 Didriane

I dag är min Stinas spålinje öppen mellan kl 14.00-22.00
Önskar du vägledning i ditt, kärleken, arbetet, boendet, ekonomin, relationer eller annat som berör dig? Då är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106

Medium Didriane som också är en fantastisk djurkommunikatör samt healer har i dag flexibel tid fram till kl 18.00. Därefter fast tid till kl 22.00.
Önskar du vägledning i det du är i, ditt djurs mående, få meddelande från andevärlden, önskar veta vem den osynlige gästen är i ditt hem eller annat som påverkar dig? Då är du varmt välkommen att ringa Didriane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar